Update 3 Veteranendag 2016 Den Helder

De inschrijving voor de Veteranendag Den Helder 2016 staat open voor Helderse veteranen van alle defensie-onderdelen. Helderse veteranen zijn woonachtig  in de gemeente Den Helder en zullen door zorg van de gemeente, een uitnodiging ontvangen op het huisadres. Deze adressen worden beschikbaar gesteld door het Veteranen Instituut vanuit het Veteranen Registratie Systeem. U zult binnenkort een uitnodiging op de deurmat vinden. Als u aanwezig wilt zijn bij deze Veteranendag dan zien wij uw ingevulde antwoordbrief graag retour voor 10 juli 2016.

U kunt zich ook digitaal inschrijven!
Klik dan op het plaatje hieronder om u op te geven als deelnemer

Ja ik kom

De digitale inschrijving via deze site sluit op 9 juli 2016 (oftewel vóór 10 juli zoals genoemd op de schriftelijke uitnodiging die u ook ontvangt, maar niet hoeft in te vullen als u dat al via de site heeft gedaan).
Bevestiging van uw deelname wordt u uiterlijk 12 augustus 2016 toegestuurd.

Het programma voor 19 augustus 2016 ziet er als volgt uit

15.00 : Aanvang veteranendag

16.00 : Diverse toespraken

16.15 : Bar open

17.30 : Aanvang warme hap

19.00 : Keuken gesloten

20.00 : Einde bijeenkomst

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.